nieuws

Koopman Logistics Group heeft nieuwe ceo

carrière & mensen 1469

Koopman Logistics Group heeft een nieuwe topman gevonden. De opvolger van Jon Kuiper start per 1 april dit jaar bij de logistieke dienstverlener.

Koopman Logistics Group heeft nieuwe ceo

Willem Prinsen is benoemd tot ceo van Koopman Logistics Group in Leek. Hij volgt Jon Kuiper op die recent vertrok. Onder Kuipers leiding had Koopman onder meer de blockchain primeur op logistiek gebied.

CV nieuwe leidsman

Opvolger heeft zijn sporen verdiend op commercieel en strategisch gebied. Hij deed een groot deel van zijn ervaring op bij TNT Express. Daar was hij ongeveer 25 jaar werkzaam in verschillende functies, waaronder als Managing Director van TNT Express in Duitsland. Op dit moment is Prinsen nog werkzaam bij Solidus Solutions in Oude Pekela.

Maurice de Wilde, CEO a.i. & CFO: “De commerciële en operationele logistieke ervaring van Willem Prinsen gaat een belangrijke bijdrage leveren aan verdere ontwikkelingen van Koopman Logistics Group.” Koopman past zich daarop aan met blockchain en met zijn brandstofbeleid. Het bedrijf startte vorig jaar met het rijden op de CO2-arme brandstof HVO.

Reageer op dit artikel