nieuws

UPS schudt management functies op

carrière & mensen 8675

UPS schudt zijn management in Nederland, Luxemburg en België flink op. Tim Helsen, ceo Nederland vertrekt en krijgt en andere functie binnen UPS.

UPS schudt management functies op

Ufku Akaltan wordt de nieuwe countrymanager van UPS in Nederland, België en Luxemburg. Akaltan wordt verantwoordelijk voor de gehele operatie, bedrijfsontwikkeling en strategie in deze markten. Hij vervangt daarmee Tim Helsen in Nederland. Helsen is gepromoveerd is tot vicepresident Finance & Accounting voor UPS Europe, en Fernando Falcón (België en Luxemburg), die countrymanager wordt in Spanje en Portugal.

Akaltan is 16 jaar actief bij UPS. Hij startte in 2002 op het hoofdkantoor van UPS Europa in Brussel als marketingmanager. In 2010 begon hij als marketingdirecteur van het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië. In 2013 werd hij marketingdirecteur van UPS in Duitsland. Zijn meest recente functie was countrymanager van Turkije.

2 miljard investeringen

Alkaltan werkt onder meer verder aan de grote investeringen die UPS doet in Nederland. Dit investeringsplan is onderdeel van een 2 miljard euro programma dat in 2019 moet afgerond moet zijn. Zo opende UPS onlangs een nieuw centrum in Utrecht ter waarde van €16 miljoen.
In Eindhoven bouwet UPS een nieuw sorteer- en distributiecentrum in Eindhoven van 130 miljoen euro.

 

Reageer op dit artikel