artikel

Schrijf u hier in voor LMvhJ-finaledag

carrière & mensen

Schrijf u hier in voor LMvhJ-finaledag

“Breng Passie in de Logistiek” is het thema voor de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar 2012 op donderdag 7 maart in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Met dit thema als uitgangspunt heeft de organisatie een compleet programma kunnen opstellen.

De drie finalisten, dat is waar het om draait tijdens de finaledag. Zij krijgen nog een laatste kans om zich te presenteren en over hun passie in de logistiek te vertellen.

 

Verder is politiek strateeg Jack de Vries aangetrokken als key note speaker en Jan Dirk Stouten, bekend als sportverslaggever van RTV Rijnmond, neemt de rol van dagvoorzitter op zich. Goos Kant en Peter Blangé nemen een duopresentatie voor hun rekening.

 

De dag staat bol van allerlei interessante sprekers en expert- en kennissessies.

 

Wilt u niets missen? Schrijf u dan hier in!

Reageer op dit artikel