artikel

Videopresentatie Tom Tillemans

carrière & mensen

Videopresentatie Tom Tillemans
Tom tillemans, kandidaat logistiek manager van het jaar

Tom Tillemans van Heinz wil ‘smaak toevoegen in logistiek’ en ziet daarbij duurzaamheid, naast kosten en service, als belangrijke incentive om samen te werken met anderen. Tillemans bedacht een nieuwe logistieke structuur en ging in zee met een andere logistiek dienstverlener. “In de twee jaar dat ik bij Heinz werk is de tevredenheid van mijn medewerkers van 6,3 naar 7,3 naar uiteindelijk 8,7 gegaan. Daar ben ik trots op.”

Tom Tillemans (42)

‘De nominatie bevestigt dat ik met mijn team de goede weg in ben geslagen. Nu ik eenmaal genomineerd ben ga ik ook voor de winst.’

 

Getrouwd, vier kinderen

Functie: Logistics & Planning Manager Benelux, H. J. Heinz

Loopbaan: Manager distributie Iberia bij SCA Hygiene Products, business logistics manager SCA Mannheim, logistiek manager Johnson Holland, logistiek manager Cleton & Meijer

Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie (Utrecht), post-HBO fysieke distributie (Breda), Management Transport en Logistiek (TiasNimbas, Tilburg)

 

Volg Tom via Twitter

 

Introductie

 

 

Presentatie

Reageer op dit artikel