artikel

Voorwaarden voor deelname

carrière & mensen

De actie loopt van 20 januari 2006 tot en met 28 februari 2006.   U kunt per e-mailadres één keer meedoen.   Uw e-mailadres kan worden gebruikt voor commerciële activiteiten van Reed Business b.v. en/of haar groepsmaatschappijen. Voor meer informatie hierover zie ook ons privacy statement.   De prijswinnaars van de actie ‘Surf en Win!’ […]

De actie loopt van 20 januari 2006 tot en met 28 februari 2006.

 

U kunt per e-mailadres één keer meedoen.

 

Uw e-mailadres kan worden gebruikt voor commerciële activiteiten van Reed Business b.v. en/of haar groepsmaatschappijen. Voor meer informatie hierover zie ook ons privacy statement.

 

De prijswinnaars van de actie ‘Surf en Win!’ van Logistiek.nl worden bekendgemaakt op deze website en ontvangen ook schriftelijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

 

Medewerkers van Reed Business zijn uitgesloten van deelname.

 

Reageer op dit artikel