artikel

En weer Boverhof in 2003

carrière & mensen

Iedereen hield de adem in tijdens de bekendmaking van de winnaar op het Nederlands Kampioenschap Intern Transport 2003. Het zal toch niet weer … ? Maar Jan Boverhof bewees voor het vierde achtereenvolgende jaar, dat hij toch echt de beste heftruckchauffeur van Nederland is.

 

Jan Boverhof doet het weer

Iedereen hield de adem in tijdens de bekendmaking van de winnaar op het Nederlands Kampioenschap Intern Transport 2003. Het zal toch niet weer … ? Maar Jan Boverhof bewees voor het vierde achtereenvolgende jaar, dat hij toch echt de beste heftruckchauffeur van Nederland is.

Van links naar rechts: Be van Berkum (5), Patrick Graauwmans (2), Jan Boverhof (1), Co de Jonge (3), Marcel van Eck (4).

 

 

 
De uitslag van het NKIT 2003: (klik op de afbeelding om het gehele excel-bestand te openen)

 De sponsors in 2003:
Blanken Controls
BT Nederland
Cascade Europe
Crepa Reyners
Exide Technologies
Jungheinrich Nederland
Randstad Nederland
Toyota Industrial Equipment

Reageer op dit artikel