Woensdag, 29 November 2023Supply Chain Valley

Michel Loeve

Dagvoorzitter

Na zijn werk bij BNR Nieuwsradio heeft Michel daar de overstap gemaakt naar de (zakelijke) evenementenbranche. Inmiddels staat hij al jaren op het podium bij congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Als dagvoorzitter en presentator zijn twee dingen voor hem belangrijk: inhoud en interactie. Zonder verbinding met de mensen in de zaal kunnen we de inhoud namelijk niet overbrengen.

Michel Loeve

Jim Orsel

Head of Industrial & Logistics Netherlands, CBRE

Jim Orsel is een van de meest spraakmakende logistieke vastgoedadviseurs van het land. Hij is met zijn team in Nederland bij CBRE verantwoordelijk voor alle logistieke en industriële transacties. In blogs en veelvuldige interviews met de vakpers geeft hij zijn visie op trends en actuele kwesties. Jim maakt zich zorgen over het groeiende ruimtetekort, maar draagt ook oplossingen aan.

Jim Orsel

Tom Runhaar

Woordvoerder en Programmamanager, Dutch Industrial & Logistics Association (Dilas)

Tom Runhaar is mede-initiatiefnemer, woordvoerder en programma manager van de vorig jaar september opgerichte branchevereniging Dutch Industrial & Logistics Association (Dilas). Die rol is hem op het lijf geschreven. Van jongs af aan opgegroeid met- en geboeid door het logistieke vak. Van 2017 tot begin 2022 als sector specialist Logistiek bij Oost NL, NFIA en het ‘Invest In Holland’ Netwerk. In die rol was Runhaar ‘vertegenwoordiger van de BV Nederland’ in het buitenland. Hij vindt dat er nog wel degelijk ruimte kan zijn voor nieuwe logistieke ontwikkelingen, mits de gebouwen goed zijn ingepast en meerwaarde bieden aan hun omgeving.

Tom Runhaar

Peter Pardoel

Bestuursvoorzitter, Supply Chain Valley

Bestuursvoorzitter Peter Pardoel van Supply Chain Valley (SCV) is gepokt en gemazeld in logistiek en supply chain management. In zijn lange carrière bezocht Pardoel 75 landen, deed ruime ervaring op in deze vakgebieden in onder andere de chemie en automotive sector. Doel van SCV is de positie van Limburg als Europese topregio voor logistiek, agrofood en maakindustrie verder uit te bouwen. Peter zal aantonen dat een logistieke hotspot ook met weinig of geen direct beschikbare bouwkavels een toplocatie kan zijn!

Peter Pardoel

Margreet Verwaal

Senior beleidsmedewerker Ruimte bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Margreet Verwaal is nauw betrokken bij het opstellen van de landelijke beleidslijn ‘Grip op grootschalige bedrijfsvestigingen’. Deze gaat onder andere over de vraag in hoeverre en waar de overheid nog ruimte ziet voor nieuwe grootschalige logistiek. Zij zal de stand van zaken geven. En schetsen wat de logistieke sector zoal kan verwachten.

Margreet Verwaal
Vragen over dit event?

Neem gerust contact op met:
Linda Schouten
lindaschouten@vmnmedia.nl
06-24852435

Partner worden?

Informatie of vragen, bel of mail naar:
Mike Clephas of Lars Bles
mikeclephas@vmnmedia.nl | 06-51210790
larsbles@vmnmedia.nl  | 06-20742966