Woensdag, 29 November 2023Supply Chain Valley

Over de Summit

Summit Logistieke Hotspots

De Summit Logistieke Hotspots van Logistiek is een succesvol evenement. Nieuwegein, Dordrecht, Lelystad en Weert zijn de afgelopen jaren het decor voor de Summit Logistieke Hotspots geweest. Allevier kunnen terugkijken op een geslaagde middag waarin niet alleen wordt genetwerkt maar ook veel kennis is uitgewisseld door zowel bezoekers als partners van de Summit. Belangrijk onderdeel van het evenement is de huldiging van de winnaar van de Logistieke Hotspot van het Jaar verkiezing.

 

 

Voor wie?

De Summit Logistieke Hotspots in 2023 bestaat uit plenaire sessies rondom het thema 'Logistiek in een uitdagende markt' en themagerichte tafeldiscussies waar professionals werkzaam bij verladers, logistiek dienstverleners, bouwbedrijven, logistiek vastgoed ontwikkelaars en makelaars en regionale overheden discussiëren over de uitdagingen van het circulair bouwen en innovatief ondernemen.

 

Datum

Woensdag 29 november 2023

 

Locatie

De Summit Logistieke Hotspots vindt namelijk plaats bij:

  • Supply Chain Valley, Trade Port Noord Venlo, Malcolm Mcleanstraat 4, Sevenum

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de summit kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de summit ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V.

Meld je aan, dan houden we je op de hoogte van het programma.

Vragen over dit event?

Neem gerust contact op met:
Linda Schouten
lindaschouten@vmnmedia.nl
06-24852435

Partner worden?

Informatie of vragen, bel of mail naar:
Mike Clephas of Lars Bles
mikeclephas@vmnmedia.nl | 06-51210790
larsbles@vmnmedia.nl  | 06-20742966