Logistiek Academy

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Bijblijven naast een drukke baan

Naast je drukke baan verdiep je jouw kennis zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn. De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van meerdaagse kennisintensieve masterclasses tot collegereeksen van maximaal zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast jouw drukke baan. Daarnaast is er ook geen voorbereiding nodig.

Waarom Logistiek Academy?

  • Logistiek Academy is een gevestigde naam, gelieerd aan het sterke merk Logistiek dat al 30 jaar bestaat, de ontwikkelingen in de markt op de voet volgt en weet waar het vakgebied heen gaat.
  • Medecursisten zijn vakgenoten. Vergroot naast je kennis ook jouw netwerk.
  • De programma’s worden gemiddeld gewaardeerd met een 8.
  • Logistiek Academy werkt samen met de beste (inter)nationale business universiteiten en garandeert daarmee de borging van academische theorie gecombineerd met praktische relevantie in haar programma’s.

 

Programma’s Logistiek Academy

 

Collegereeks Logistiek Management

Wil je binnen jouw rol goed voorbereid zijn op veranderingen in de steeds turbulentere logistieke markt? En jouw logistieke organisatie hierin meenemen? Volg dan de Collegereeks Logistiek Management. Tijdens zes interessante colleges leer je omgaan met de trends die bepalend gaan worden voor de supply chain van morgen.

Download de brochure

Collegereeks E-Logistics

Hoe maak je jouw logistieke processen smart en klaar voor de toekomst? Leveringen moeten steeds sneller en dan is het ook nog belangrijk dit meetbaar te maken en exact te doen wat je jouw klant beloofd. Tijdens de Collegereeks E-Logistics hoor je de laatste trends en ontwikkelingen en leer je hoe je de processen in jouw bedrijf slim inricht, bewaakt én meetbaar maakt. En daarbij gebruik maakt van de laatste digitale innovaties.

Download de brochure

 

Masterclass Operational Excellence

Stap voor stap werkprocessen verbeteren, systematisch focussen op klantwaarde en het optimaal benutten van het menselijk kapitaal. Leer tijdens deze vierdaagse kennisintensieve Masterclass Operational Excellence van negen topsprekers en hoogleraren over de best-in-class Operational Excellence technieken, de toepassing in de praktijk en de rol van leiderschap.

Download de brochure

Bewezen meerwaarde

Logistiek Academy leidde tot nu toe enkele honderden logistiek en supply chain professionals op. Na het succesvol afronden van het programma ontvang je een Logistiek Academy certificaat. Door de samenwerking met vooraanstaande business universiteiten vormt dit certificaat een bewezen meerwaarde voor jouw C.V. 

Lees ook:

Zo maak je werk van jouw persoonlijke ontwikkeling

Nyenrode alumni populair bij recruiters

 

Wil je meer weten of heb je vragen?

Mail of bel met Aletta Martens, Manager Events en Opleidingen.

alettamartens@vakmedianet.nl
06-103 010 53