Logistiek Academy

Logistiek en Nyenrode Business Universiteit hebben de krachten
gebundeld in Logistiek Academy. Samen ontwikkelen zij opleidingen voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie.

Programma’s Logistiek Academy

Wilt u zich naast uw werk verdiepen in een bepaald logistiek onderwerp of uw kennis verrijken maar daar niet te veel tijd aan kwijt zijn? De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van een meerdaagse kennisintensieve Masterclass tot collegereeksen van zes colleges. De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Alle programma’s worden zowel in het voorjaar als in het najaar aangeboden.

Collegereeks Logistiek Management 2017 weer van hoog niveau1. Collegereeks Logistiek Management

Logistiek management vanuit een bedrijfskundig en strategisch perspectief, dat biedt de Collegereeks Logistiek Management. In zes colleges (ieder college van 16.00 tot 19.00 uur) komen de onderwerpen Supply Chain Management, Planning & Forecasting, Inkoop, Finance, Big Data & Supply Chain Innovation en Lean Management aan bod komen. De college worden gegeven door tophoogleraren en -docenten. De collegereeks krijgt van de deelnemers het cijfer 8.

De eerstvolgende Collegereeks Logistiek Management vindt plaats in 2019 op 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april en 9 april.

2. Collegereeks E-Logistics

Een succesvolle webwinkel staat of valt bij goede logistiek. Van voorraadbeheer tot het verzendklaar maken en de last mile. Doen wat er wordt beloofd en dat ook meetbaar maken, is waar het om draait. Tijdens de Collegereeks E-Logistics leert u hoe u de processen in uw bedrijf inricht, uitvoert, bewaakt én meetbaar maakt.

De eerstvolgende Collegereeks E-Logistics vindt plaats in 2019 op 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april en 9 april.

3. Masterclass Operational ExcellenceSuccesvolle Collegereeks E-Logistics gaat op herhaling

Stap voor stap werkprocessen verbeteren, systematisch te focussen op klantwaarde en het optimaal benutten van het menselijk kapitaal. Leer tijdens de vierdaagse kennisintensieve Masterclass Operational Excellence van tien topsprekers en hoogleraren over de best-in-class Operational Excellence technieken, de toepassing in de praktijk en de rol van leiderschap.

In 2019 vindt de Masterclass Operational Excellence in mei en juni plaats.

Waarom Logistiek Academy?

Medecursisten zijn vakgenoten. Zo kunt u naast het opdoen van kennis van topdocenten en hoogleraren ook werken aan uw netwerk en waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap opbouwen.

Logistiek Academy leidde tot nu toe al 172 logistiek en supply chain professionals op. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een Logistiek Academy certificaat. Nyenrode staat in de Top-3 employability, het Nyenrode certificaat is dus bewezen van meerwaarde voor uw C.V.

Wilt u meer informatie of hebt u vragen?Alette Martens

 

Mail of bel met Aletta Martens, Events Manager.

alettamartens@vakmedianet.nl 

06-10301053