Logistiek Academy

Logistiek AcademyLogistiek en Nyenrode Business Universiteit bundelen hun krachten in Logistiek Academy. Samen ontwikkelen wij programma’s voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie.

Wilt u zich naast uw werk verdiepen in een bepaald logistiek onderwerp of uw kennis verrijken maar daar niet te veel tijd aan kwijt zijn? De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van een meerdaagse kennisintensieve masterclass van twee keer twee dagen tot collegereeksen van zes colleges van drie uur. De programma’s kenmerken zich door een wetenschappelijk, maar ook praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Alle programma’s worden zowel in het voorjaar als in het najaar aangeboden.

 

Programma’s Logistiek Academy

 

Collegereeks Digitale Transitie in Logistiek Management

Wilt u binnen uw rol goed voorbereid zijn op veranderingen door digitale transformatie en de steeds turbulentere logistieke markt? En uw logistieke organisatie hierin meenemen? Volg dan de Collegereeks Digitale Transitie in Logistiek Management. Tijdens zes interessante colleges leert u omgaan met de trends die bepalend gaan worden voor succesvolle supply chains.

Download de brochure

Collegereeks E-Logistics

Een succesvolle webwinkel staat of valt met goede logistiek: voorraadbeheer, opslag, orderpicken, verzendklaar maken en uiteindelijk het bezorgen. Het is belangrijk hierbij te doen wat er is beloofd en dit ook meetbaar te maken. Dat is wat de klant van u vraagt. Doen wat er wordt beloofd en dat ook meetbaar maken, is waar het om draait. Tijdens de Collegereeks E-Logistics hoort u de laatste trends en ontwikkelingen en leert u hoe u de processen in uw bedrijf inricht, uitvoert, bewaakt én meetbaar maakt. En daarbij gebruik maakt van de laatste digitale innovaties.

Download de brochure

 

Masterclass Operational Excellence

Stap voor stap werkprocessen verbeteren, systematisch focussen op klantwaarde en het optimaal benutten van het menselijk kapitaal. Leer tijdens de vierdaagse kennisintensieve Masterclass Operational Excellence van negen topsprekers en hoogleraren over de best-in-class Operational Excellence technieken, de toepassing in de praktijk en de rol van leiderschap.

Download de brochure

Waarom Logistiek Academy?

Medecursisten zijn vakgenoten. Zo kunt u naast het opdoen van kennis van topdocenten en hoogleraren ook werken aan uw netwerk en waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap opbouwen. Logistiek Academy leidde tot nu toe enkele honderden logistiek en supply chain professionals op en werd beoordeeld met gemiddeld een 8. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een Logistiek Academy certificaat. Nyenrode staat in de Top-3 employability, het Nyenrode certificaat is dus bewezen van meerwaarde voor uw C.V.

Lees ook: Zo maak je werk van jouw persoonlijke ontwikkeling

 

Wilt u meer informatie of hebt u vragen?

Mail of bel met Aletta Martens, Manager Events en Opleidingen.

alettamartens@vakmedianet.nl
06-103 010 53