nieuws

Coolblue opent zesde witgoeddepot in Apeldoorn

Warehousing 2055

Webwinkel Coolblue heeft een witgoeddepot in Apeldoorn geopend. Van hieruit levert de online retailer zelf alle grote pakketten aan haar klanten in de provincies Gelderland en Overijssel.

Coolblue opent zesde witgoeddepot in Apeldoorn

In 2016 werd lanceerde de webwinkel CoolblueBezorgt. Met deze gratis bezorgservice kreeg de online retailer meer grip op de ‘last mile delivery’ van grote pakketten. Hieronder vallen niet alleen wasmachines, drogers en koelkasten, maar ook bijvoorbeeld grote tv’s.

Coolblue: depot speelt in op groei

Om in te spelen op de groei opende de online retailer vandaag een regionaal witgoeddepot in de Molenmakershoek in Apeldoorn. Volgens Coolblue zijn vanochtend ’10 goedgevulde blauwe bussen’ vertrokken vanuit dit depot.

Zesde regionale witgoeddepot

In oktober maakte Coolblue bekend dat het voor Nederland 1.000 extra bezorgers zoekt. Op termijn zullen zo’n 100 bezorgers aan de slag gaan in Apeldoorn. Dit depot is het zesde regionale witgoeddepot van de online retailer, naast Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Tilburg en Groningen. Coolblue is nog op zoek naar extra bezorgers voor het nieuwe witgoeddepot.

Reageer op dit artikel