nieuws

Inther sluit belangrijke deal in Duitsland

Warehousing 1070

Inther Logistics Robotics (ILR) breidt zijn verkoopkanaal in Duitsland uit voor de Automated Document Applicator (ADA). Inther heeft een 2e verkooppartner gevonden bij onze oosterburen.

Inther sluit belangrijke deal in Duitsland

De Automated Document Applicator (ADA) is een verpakkingsmachine die  volautomatisch documenten op verpakkingen plaatst. In Nederland won de ADA in 2015 de Logistica Award publieksprijs.

Uitbreiden Duitse markt

ILR start een samenwerking met het Duitse Hadem Logistiksysteme GmbH. Met het partnerschap wil ILR de dekking in de Duitse markt vergroten. Hadem is de 2e Duitse verkooppartner. Eerder al sloot Inther in Duitsland een deal met SRD Maschinenbau. De verkoop en implementatie in Nederland gebeurt door de Inther Group. ILR laat de implementatie van de machine naar eigen zeggen over aan partners zodat het zich kan richten op het ontwerpen van logistieke machines.

Verpakkingsmachine

De Automated Document Applicator is een machine met robot voor het volledig automatisch aan de buitenkant van het pakket aanbrengen van de pakbon en vervoersdocumenten in een seal.. Deze documenten worden vooralsnog vaak in het pakket meegezonden, maar in veel gevallen is het verplicht om deze documenten aan de buitenkant zichtbaar te hebben.

Inther introduceerde de machine in Nederland in 2015 tijdens de Logistica.  De hoofdprijs moest het bedrijf laten aan Neopost, maar de publieksprijs werd wel gewonnen.

 

Reageer op dit artikel