nieuws

Brabantse zeevracht start up krijgt groeigeld

Supply chain 1098

Shypple gebruikt de groeifinanciering om verder op te schalen, haar oplossing door te ontwikkelen en versneld personeel aan te nemen. Hoeveel BOM investeert in de online vrachtboeker is niet bekendgemaakt. Dienstverlening online Shypple is een online dienstverlener voor het boeken van zeevracht. Shypple vergelijkt zichzelf met een website voor het boeken van vliegtickets. Met het online […]

Brabantse zeevracht start up krijgt groeigeld

Shypple gebruikt de groeifinanciering om verder op te schalen, haar oplossing door te ontwikkelen en versneld personeel aan te nemen. Hoeveel BOM investeert in de online vrachtboeker is niet bekendgemaakt.

Dienstverlening online

Shypple is een online dienstverlener voor het boeken van zeevracht. Shypple vergelijkt zichzelf met een website voor het boeken van vliegtickets. Met het online platform automatiseert de onderneming de papierwinkel die ontstaat door de communicatie en documentatie bij zeevaartverscheping.

 

 

Lees ook
Matchmaking tool Compose zet in op sociale psychologie
Ruim honderd warehouses doen mee met logistieke Airbnb

Sjansen met de tinders van de transport

 

 

Supply chain inzicht

De dienstverlener biedt live inzicht in de supply chain en zorgt voor een real-time overzicht van alle bijbehorende documentatie, vrachtstatussen en locaties van iedere zending. Via een web-app hebben bedrijven 24/7 toegang tot de informatie.

Met de financiering van de BOM kan Shypple versneld groeien. Oprichter Jarell Habets “Naast kapitaal biedt de BOM ons logistieke kennis en netwerk die nodig zijn deze stap in onze bedrijfsontwikkeling te zetten.”

 

Reageer op dit artikel