nieuws

Amacom breidt bezorgdienst uit

Supply chain 795

E-fulfilment speler Amacom breidt zijn bezorgdienst uit. Niet alleen op basis van geografie ook als het gaat om bezorging in eigen beheer.

Amacom breidt bezorgdienst uit

Amacom biedt door de uitbreiding een landelijke dekking. Pakketten worden met de eigen bezorgdienst binnen 24 uur door heel Nederland bezorgt. “De verwachting is dat we groeien, ook in verdeling. Dit door zelf meer en meer leveringen in eigen beheer te nemen. Ons dropshipment programma zal blijven verlopen via onze partners DHL en PostNL”, aldus Joris-Jan Köhnke van Amacom.

 

De e-fulfilment spelers van Nederland
Wie zijn de e-fulfilment spelers in Nederland, welk specialisme hebben ze en welke diensten bieden ze aan? Momenteel werkt de redactie aan een update van de lijst uit 2016. De nieuwe lijst wordt specifieker en gedetailleerder. Hoort uw bedrijf thuis in dé lijst e-fulfilment aanbieders in Nederland?
Vul dan de online enquête in.

Eigen vloot bakwagens

Amacom verzorgt zowel de inkoop, verkoop en distributie ten behoeve van ruim 2.000 (web)winkels in de Benelux. In 2013 werd de zogenoemde Flash Delivery dienst opgestart om spoedbestellingen alsnog op tijd bij de klant te krijgen. Vier jaar later beschikt Amacom over een hele vloot eigen bakwagens met chauffeurs. Zij rijden zes dagen per week door heel Nederland,

 

Reageer op dit artikel