nieuws

DHL benoemt twee directeuren in Nederland

Logistieke dienstverlening 2503

Logistiek dienstverlener DHL heeft John Scherders benoemd als CEO DHL Supply Chain Benelux en Torsten Boes als Managing Director DHL Global Forwarding Nederland.

DHL benoemt twee directeuren in Nederland

John Scherders is per 15 maart aangesteld als CEO DHL Supply Chain Benelux. Scherders begon in 2005 bij DHL en gaf tot aan de recente benoeming leiding aan de business unit Technology, Engineering & Manufacturing van DHL Supply Chain. Scherders heeft de Nederlandse nationaliteit en volgt de Brit Mark Seager op die de rol ad interim bekleedde. DHL Supply Chain is gespecialiseerd in de warehousing voor grote klanten, heeft 16 vestigingen in Nederland waar meer dan 3800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor van DHL Supply Chain Benelux is gevestigd in Eindhoven.

Lees een interview met John Scherders in het mei nummer van Logistiek. Vraag nu een gratis proefabonnement aan.

 

Torsten Boes aan het hoofd bij DHL Global Forwarding

Bij DHL Global Forwarding is Torsten Boes per 1 april benoemd tot Managing Director voor Nederland. Boes heeft de Duitse nationaliteit en volgt de Hongaar Zoltan Rezsek op die na 3 jaar binnen het bedrijfsonderdeel Global Forwarding de overstap maakt naar de regio Oost-Europa. Boes was hiervoor Director Air and Ocean Region West voor DHL Global Forwarding in Duitsland. De lucht- en zeevrachtspecialist heeft zijn basis op Schiphol en is vertegenwoordigd in de grote havens. Er werken ruim 500 mensen bij dit bedrijfsonderdeel van DHL.

Top 100 Logistieke dienstverleners

DHL staat sinds jaar en dag op nummer 1 van de jaarlijkse Top 100 Logistiek Dienstverleners.  DB Schenker volgt op positie 2. Het Amerikaanse XPO Logistics is uit de top-3 gevallen

 

Reageer op dit artikel