nieuws

Detailresult vergroot controle op koelketen

Distributie 999

Detailresult vergroot zijn controle op zijn koelketen. Het logistieke bedrijf achter de supermarkten DekaMarkt en Dirk van den Broek, investeert daarom in een registratiesysteem.

Detailresult vergroot controle op koelketen

Detailresult bevoorraad landelijk 200 eigen filialen. Om de versproducten onder de juiste condities van het warehouse naar de supermarkt te vervoeren, heeft Detailtresult Groep geïnvesteerd in  een temperatuurregistratiesysteem van T Comm Telematics.  De investering moet het bedrijf meer inzicht en controle over hun koelketen opleveren.

Realtime inzicht

Via de webportal heeft Detailresult realtime inzicht in de temperatuur en vervoersconditie van de lading in de verschillende compartimenten. Obbe Bangma, projectleider Logistiek bij Detailresult groep: “Onze koelmachineleverancier Thermoking heeft een koppeling gerealiseerd met de T Comm webportal, waardoor onder andere de insteltemperatuur, de draaiuren van de koelmachines en het defrost moment zichtbaar zijn.

 

Lees ook
Autonome truck brengt Detailresult wereldprimeur en efficiency

 

Zo hebben wij alle gegevens op één plaats beschikbaar. Dit geeft veel meer inzicht en stelt ons in staat snel te reageren op eventuele temperatuurwisselingen.” Voor een optimale temperatuurbeheersing wordt deze per compartiment gemeten. De rapportages zijn meteen beschikbaar.

Reageer op dit artikel