nieuws

LMvhJ Marc van het Bolscher ontvangt prijzen

carrière & mensen 5297

Logistiek Manager van het Jaar Marc van het Bolscher nam donderdag 13 juli uit handen van het LMvhJ-bestuur de oorkonde met bijbehorende geldbedrag van 1.000 euro in ontvangst.

LMvhJ Marc van het Bolscher ontvangt prijzen
Op de foto v.l.n.r.: Geert van den Bosch (bestuurslid en uitgever Logistiek.nl), winnaar Marc van het Bolscher en Patrick van den Broeck (bestuurslid en Group Marketing manager bij WDP)

Marc van het Bolscher werd tijdens de finaledag van de LMvhJ-verkiezing op 30 maart tot winnaar verkozen en kreeg daar toen het beeld uitgereikt. Afgelopen donderdag ontving hij de andere twee prijzen die horen bij de prestitieuze titel.

Ambassadeur logistieke vak

Van het Bolscher gaf aan dat hij in de eerste week na zijn verkiezing werd overstelpt met felicitatie-telefoontjes, smsjes en verzoeken voor interviews. Vrij snel daarna volgden diverse uitnodigingen om te spreken tijdens events en congressen, zoals tijdens het VLM-jaarcongres. Daarna werd het wat rustiger, maar momenteel volgen de uitnodigingen voor congressen in het najaar. “Je kunt niet tegen alles ja zeggen, maar mijn rol als ambassadeur van het logistieke vak neem ik serieus”, aldus Van het Bolscher.

Internationale logistieke verantwoordelijkheid

Het LMvhJ-bestuur werd door Van het Bolscher ontvangen in het pand van zijn werkgever Tanatex Chemicals in Ede. Op de foto staan zij voor de wereldkaart bij de receptie, waarop de diverse vestigingen van Tanatex staan aangegeven. Als Global Supply Chain manager is Van het Bolscher verantwoordelijk voor het complete internationale logistieke proces bij Tanatex.

Lees ook: Wie is de ideale winaar?

Reageer op dit artikel