Wat is logistiek link?

Plain Script.. 

Voor en door logistiek professionals
Vele logistiek professionals hebben de weg naar Logistiek Link al gevonden. Zij vinden er informatie over de nieuwste producten en diensten en discussiëren met elkaar over actuele onderwerpen binnen tien relevante logistieke thema’s:

Meerwaarde
Discussies starten kan op LinkedIn toch ook? Hoor ik u zeggen. Dat klopt. Het verschil is dat Logistiek Link onafhankelijk is en zich onderscheidt met een duidelijke focus. Logistiek Link biedt meerwaarde omdat logistiek professionals heel gericht binnen tien thema’s vragen stellen of discussies posten. Zo krijgen ze die informatie te zien die is toegespitst op hun specifieke interesses en behoeftes.

Kwaliteit
De redactie van Logistiek is zelf aanwezig op Logistiek Link en waakt over de kwaliteit en de opvolging van de discussies. Een kerngroep bestaande uit experts, bloggers en logistiek professionals jagen het platform samen met de redactie aan en geven feedback. Momenteel wordt er al gewerkt aan een volgende versie van Logistiek Link met nog meer mogelijkheden.

Hoe werkt het?
Na het aanmaken van een profiel, wat snel en makkelijk kan door het uploaden van profielgegevens van LinkedIn, Facebook, Twitter of Google+, kunt u meteen aan de slag met het lezen en volgen van informatie en personen op Logistiek Link.

Nieuwsbrief
Via de gratis nieuwsbrief van Logistiek.nl wordt u op de hoogte gebracht van de laatste discussies, vraag-antwoord en productinformatie op Logistiek Link. U ontvangt de gratis nieuwsbrief automatisch nadat u zich heeft geregistreerd.

Bedrijven
Logistiek Link is er niet alleen voor logistiek professionals. Ook leveranciers, producenten en dienstverleners zitten op Logistiek Link. Zij vertellen over hun bedrijf en producten door het aanmaken of aanvullen van hun bedrijfsprofiel. Ook kunnen ze zelf productinformatie uploaden. Producenten en leveranciers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden op Logistiek Link kunnen hier meer informatie vinden.

Interesse in actieve deelname in de kerngroep van Logistiek Link? Neem dan contact op met annemiek.jorritsma@reedbusiness.nl tel. (0314) 349526

Voor alle overige vragen en opmerkingen met betrekking tot Logistiek Link kunt u ons mailen via logistieklink@reedbusiness.nl