video

Bob Koorevaar (Wanzl): ‘Bezoekers met concrete projecten’

Warehousing

Bob Koorevaar (Wanzl): ‘Bezoekers met concrete projecten’

Belangrijkste thema voor Wanzl (rolcontainers, orderverzamelwagens) op de beurs is ergonomie en dan in de vorm van elektrisch aangedreven orderpickwagens. Want ergonomie is van toenemend belang in warehouses.

“Mensen die dagelijks werken in een magazijn en veel handmatig werk doen, raken vermoeid en daardoor op den duur minder alert. Dat wil je niet als werkgever, omdat daarmee de kans op fouten toeneemt.” Bob Koorevaar, salesmanager voor Nederland, ziet de belangstelling voor zijn producten groeien en merkt dat de Logistica veel reacties los maakt.

“Wij zijn tevreden als we merken dat na de beurs telefoontjes binnen komen van bezoekers, die spontaan contact met ons opnemen. Dat hebben we eerder ook gemerkt na afloop van de Logistica. Die klanten weten precies wat ze willen en stellen gerichte vragen naar specifieke oplossingen. Daaruit constateer ik dat ze onze stand hebben gezien en documentatie hebben meegenomen. Eigenlijk merken we al tijdens de beurs al dat veel bezoekers rond lopen met concrete projecten en goed kunnen aangeven waar ze naar op zoek zijn. Voor nu en voor de wat langere termijn.”

Video

Reageer op dit artikel