nieuws

DL Logistics kiest voor ERP, WMS en TMS in één

Warehousing 1297

DL Logistics kiest voor een alles in oplossing. De logistieke dienstverlener investeert in een geïntegreerde oplossing voor zijn logistieke stromen. De keuze moet leiden tot meer eenheid en efficiency.

DL Logistics kiest voor ERP, WMS en TMS in één

Om ook in de toekomst consistent en toekomstbestendig te werken, investeert DL Logistics in zijn logistieke systemen. De logistieke dienstverlener de gehele groep over naar één geïntegreerde oplossing, en wel naar 3PL Dynamics van Boltrics.

Betrouwbaarheid vergroten

Doordat de vestigingen van DL Logistics vestigingen verschillende werkwijzen hebben, heeft de dienstverlener geen centrale informatiebron. Het maken van betrouwbare analyses wordt daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Vanwege uiteenlopende processen verspreid over meerdere locaties neemt het risico toe op versplinterde werkwijzen. De geïntegreerde oplossing moet dit voorkomen.

 

Lees ook
Digitalisering data ‘geen valkuil maar winstmaker’

 

Zes locaties, één doel, één werkwijze

Door de werkprocessen te stroomlijnen verwacht DL op centraal niveau betere inzichten voor bedrijfsvoering te krijgen. Voordeel voor de klanten: zij kunnen eenvoudig en zelfstandig inzicht krijgen tot relevante informatie. Allereerst worden de vestigingen Schiphol, Bleiswijk en Vlaardingen geïmplementeerd. De overige drie sites volgen daarna.

Reageer op dit artikel