nieuws

Flinders krijgt weer nieuw distributiecentrum

Warehousing 814

Flinders blijft groeien. De forse omzettoename noopt de online meubelspecialist tot weer een nieuw distributiecentrum. In 2020 moet het nieuwe dc in gebruik zijn.

Flinders krijgt weer nieuw distributiecentrum

Flinders, winnaar Beste Logistieke webshop 2018, heeft vorig jaar een omzet gerealiseerd van 20 miljoen euro, een groei van 30% ten opzichte van een jaar eerder. Groei die gevolgen heeft voor de logistieke operatie van de e-commerce meubelspecialist.

In 2018 kwam deze groei uit alle kanalen; online, fysieke winkel en B2B verkopen. Flinders verwacht ook de komende jaren door te groeien.  Onder meer via crossborder en een eigen label. Flinders lanceert in 2019 een private label met eigen producten en merken. Om die groei het logistieke hoofd te kunnen bieden is een nieuw distributiecentrum noodzakelijk.

 

Lees ook
Crossborder moet ambitie Flinders waarmaken

 

Het nieuwe dc moet het huidige pand in Amsterdam vervangen. Flinders zit sinds 2017 in een 8000 vierkanter meter groot dc aan het Noordzeekanaal.  Details over de omvang en exacte locatie is nog onbekend. Wel bevestigt Oscar Diele, COO van Flinders dat het dc komt in de regio Amsterdam/Zaandam. Het nieuwe dc zal begin 2020 in gebruik worden genomen.

 

Reageer op dit artikel