nieuws

Dematic lanceert software voor intelligent magazijnbeheer

Warehousing 594

Dematic lanceert iQ InSights, een softwareprogramma dat gegevens voor orderverwerking en magazijnbeheer intelligent met elkaar verbindt.

Dematic lanceert software voor intelligent magazijnbeheer

iQ InSights toont alle nuttige informatie in de vorm van real-time analyses, visualisaties en eventuele waarschuwingen. Dit maakt het mogelijk om beslissingen te nemen op basis van concrete informatie en zo storingen te voorkomen, aldus het Amerikaanse bedrijf dat recent is ingelijfd door Kion.

Ook moet de software zorgen voor langere levensduur van de apparatuur en de efficiëntie van de gehele magazijnlogistiek verhogen. Dematic iQ InSights kan men zowel lokaal installeren of als cloudsoftware gebruiken.

 

Lees ook
Logistiek 4.0: Bent u er klaar voor?

 

 

Dematic iQ InSights verzamelt real-time operationele gegevens om op basis daarvan brede analyses van de prestaties van verschillende systemen mogelijk te maken. De toepassing werkt bovendien volgens de principes van het Internet of Things (IoT) en Industrie 4.0.

“Dematic iQ InSights brengt orderverwerking, magazijnbeheer, onderhoud en analyse samen, wat het een vlaggenschip maakt binnen ons iQ-software ecosysteem”, aldus Scott Wahl, vicepresident van Dematics Software Center of Excellence. De software combineert informatie over alle opslag- en verkoopsystemen, processen en apparaten doorheen het hele bedrijf. “Deze overkoepelende benadering biedt een uitgebreid overzicht en inzicht in apparatuur, mankracht en magazijnen in één enkel systeem.”

 

Reageer op dit artikel