nieuws

Boverhof ook dit jaar weer beste heftruckchauffeur

Warehousing 600

Geen verrassende namen op het podium van het NKIT (Nederlands Kampioenschap Intern Transport) dit jaar. Bierbrouwer Bavaria in Lieshout had ruimte beschikbaar gesteld voor het jaarlijks feestje van de heftruckchauffeur. Jan Boverhof werd voor de zevende keer winnaar.

Boverhof ook dit jaar weer beste heftruckchauffeur
Het podium van het NKIT 2018 v.l.n.r.: Leon van der Vorst (vierde) , Jacky van Meurs (tweede) , Jan Boverhof (eerste) , Gonnie Blenkers (derde) en Chris der Kinderen (vijfde)

Boverhof – werkzaam bij Schreur Hoogwerksystemen trok aan het langste eind tijdens de 21ste editie van het NKIT. Dat was niet voor het eerst. Hij maakte ook dit jaar weer de minste fouten en toonde zich de beste van de 41 deelnemers op veiligheidsgebied. De chauffeurs streden om een plek op het podium. Jacky Meurs van Ceva Logistics Culemborg werd tweede, Gonnie Blenkers van Mead Johnson pakte het brons. De vierde plaats kwam in handen van een andere oud-kampioen Leon van der Vorst van Aviko Rixona Venray. Chris der Kinderen van Bavaria ontving de vijfde prijs.

Aanmoedigingsprijs voor nummer 41

Toyota Material Handling Nederland stelde ook twee prijzen beschikbaar: de laatste in het klassement kreeg letterlijk de rode lantaarn in handen maar dan was niet het enige. De prijs komt in combinatie met een driver clinic voor hem en een groep collega’s. Nieuwkomer Naigel Haime van KLM Cargo Operations ontving deze aanmoedigingsprijs. De beste nieuwkomer van dit jaar werd eveneens door Toyota in het zonnetje gezet. Deze eer ging naar Björn Kerkhof van JVB Meat Insiders die op de 29ste plaats in het klassement eindigde.
Bierbrouwer Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, bood onderdak aan de chauffeurs om hun parcoursen te kunnen rijden. De ruime exporthal bleek prima geschikt voor het kampioenschap, dat in het teken staat van veilig werken. Bavaria viel vorig jaar in de prijzen met een tweede plek voor de Prijs Veiligste Magazijn van Nederland. Met het bieden van de locatie voor het NKIT onderstreept Bavaria haar doel dat veiligheid altijd op de eerste plaats komt.

Reageer op dit artikel