nieuws

Sluyter wil met nieuw WMS klanten beter ondersteunen

Warehousing 735

Logistiek dienstverlener Sluyter Logistics heeft haar huidige WMS vervangen voor de 3PL Dynamics oplossing van Boltrics. Met deze oplossing wil de logistiek dienstverlener processen van klanten beter monitoren en data inzichtelijker maken.

Sluyter wil met nieuw WMS klanten beter ondersteunen

Door toenemende eisen van zowel opdrachtgevers als Sluyter Logistics zelf werd de logistiek dienstverlener steeds vaker geconfronteerd met de beperkingen van het huidige WMS. Volgens Sluyter bood deze oplossing nauwelijks mogelijkheden om processen te monitoren of data te ontsluiten.

Huidig WMS voldeed niet

Met maatwerk en inzet van extra personeel was het alsnog mogelijk om aan de eisen te blijven voldoen. Dat had echter weer een negatief effect op de efficiency. Daarnaast bleek uit interne analyses dat deze software voor dusdanig veel beperkingen zorgde, dat het invoeren van een nieuw WMS meer voordelen met zich mee zou brengen in plaats van het upgraden van het huidige WMS.

Gefaseerde overgang

De keuze is uiteindelijk gevallen op de branchestandaard van Boltrics. Daarmee geeft de logistiek dienstverlener zichzelf de mogelijkheid om de verschillende sites gefaseerd over te zetten naar één centraal platform, uniforme processen te introduceren en één bron van waarheid te creëren om op korte termijn nog beter inzicht krijgen in het reilen en zeilen van het bedrijf.

Eenvoudiger upgraden

Volgens Sander Visser, directeur van Sluyter Logistics kan met het WMS van Boltrics – gebouwd op Microsoft Dynamics – beter voldaan worden aan de hogere eisen van de opdrachtgevers. “3PL Dynamics automatiseert onze processen, waardoor wij deze beter en eenvoudiger kunnen monitoren. Bovendien hebben we de garantie van een up-to-date systeem met de nieuwste innovaties.”

Sluyter: 25.000 palletplaatsen

Sluyter Logistics heeft vestigingen in Assen, Tilburg, Rotterdam, Apeldoorn en Schiphol en een capaciteit van zo’n 25.000 palletplaatsen. De logistiek dienstverlener ondersteunt klanten op het gebied van warehousing en Value Added Logistics (VAL).

Reageer op dit artikel