nieuws

Grillspecialist betrekt nieuw distributiecentrum in Oud Gastel

Warehousing 1391

Grillspecialist betrekt nieuw distributiecentrum in Oud Gastel

Fri-Jado opent een distributiecentrum in Oud Gastel. Op bedrijvenpark Borchwerf betrekt de grillspecialist een dc van enkele duizenden vierkante meters.

Logistieke hotspot West-Brabant krijgt er een nieuw distributiecentrum bij. Fri-Jado heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed voor de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal.

De producent van grillapparatuur voor horeca en retail betrekt een dc met 15.186 m² logistieke ruimte met productie- en assemblageruimte. Ook komt er een mezzanine van 558 m²  en 2.090 m² kantoor/showroom. Het dc wordt  op maat ontwikkeld en begin 2019 opgeleverd. Cushman & Wakefield treedt als adviseur van Fri-Jado op.

De producten van Fri-Jado worden in meer dan 70 landen geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche. Ongeveer 150 medewerkers gaan de apparatuur in Roosendaal ontwikkelen en produceren. Het bedrijf heeft daarnaast eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel