nieuws

Nieuw distributiecentrum Hollister Services is operationeel

Warehousing 2565

Het nieuwe distributiecentrum voor Hollister op logistiek terrein Borchwerf II in Oud Gastel is recent opgeleverd. Hierna heeft Hollister het volledig ingericht en in gebruik genomen.

Nieuw distributiecentrum Hollister Services is operationeel

Hollister is een onafhankelijk Amerikaans bedrijf dat medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt. Het voortdurende succes in Europa maakte uitbreiding van de productie- en magazijncapaciteit in Europa noodzakelijk. DC Halderberge VOF (een samenwerkingsverband tussen HVBM Vastgoed B.V. en Wouda Invest B.V.) realiseerde in snel tempo voor Hollister ruim 30.000 m2 magazijn, 3.560 m2 mezzanine en 1.080 m2 kantoorruimte op Borchwerf II. “We hebben hard gewerkt om deze grootschalige Build to Suit ontwikkeling binnen 1 jaar te ontwikkelen en realiseren”, aldus Adriaan Molenschot, directeur HVBM Vastgoed.

Uitbreiding

Het warehouse heeft een uitbreidingsmogelijkheid van 10.951 m² logistieke ruimte, 1.205 m²  mezzanine en 127 m² kantoorruimte welke gelijktijdig is gerealiseerd en opgeleverd. Hollister kan dit op termijn in gebruik nemen, tot die tijd is de ruimte beschikbaar voor een derde partij.

Lees ook: Yusen Logistics legt laatste hand aan farma dc op Borchwerf II

Reageer op dit artikel