nieuws

De Klok Logistics kiest voor WMS in de Cloud

Warehousing 2112

Slimmere, snellere, efficiëntere warehousing. Om het warehouse proces verder te verbeteren investeert De Klok Logistics in een nieuw WMS. De logistieke dienstverlener kiest voor een cloud oplossing.

De Klok Logistics kiest voor WMS in de Cloud

Een verouderd WMS. Zoals zo vaak is dat de aanleiding voor een nieuw warehouse management systeem. Zo ook voor De Klok Logistics. Het oude WMS van het Nijmeegse bedrijf voldeed niet meer aan de eisen van vandaag. Data-extractie was beperkt mogelijk en aansluiting van externe (pakketvervoerders) te kostbaar.

Om wel flexibel te zijn en de logistieke processen in het warehouse te kunnen automatiseren, heeft de logistieke dienstverlener zijn bestaande WMS-oplossing vervangen door de Cloud-oplossing van Boltrics. De oplossing sluit aan op de in gebruik zijnde oplossingen van Microsoft Dynamics.

 

Lees ook
WMS-dag 2018: er kan zoveel meer met data
Selectietool WMS moet keuze vereenvoudigen

 

Remco Vos, directeur van De Klok Logistics: “Willen we – op basis van cijfers en resultaten – beslissingen kunnen nemen, dan geldt de stelling ‘meten is weten’. Met de oplossing van Boltrics hebben we nu realtime inzicht in de gewenste informatie.”

De Klok beschikt over 5 magazijnen in Nijmegen, Venray en Vianen. Naast de standaard modules, zoals een koppeling met RF-scanners, is er een groot aantal interfaces met  klanten gerealiseerd. Ook de koppeling met externe pakketvervoerders via het softwareplatform van Transsmart is gerealiseerd.

 

Reageer op dit artikel