RAVAS intoduceert de nieuwe generatie weegvorken

RAVAS intoduceert de nieuwe generatie weegvorken

iForks, de zeer succesvolle RAVAS-weegvorken, bereiken de volgende generatie met de iForks-32! Met slechts 52mm vorkhoogte en zonder extra onderdelen op het verticale deel van de vork, lijken de iForks-32 steeds meer op standaard heftruckvorken.

Sponsored content door RAVAS

iForks-32 zegt vaarwel tegen grote batterijen...

De iForks-32 oogt een stuk dunner dan zijn voorganger: de grote batterijen zijn achterwege gelaten en hebben plaats gemaakt voor compactere Lithium-Ion batterijen. Deze hebben hetzelfde vermogen, maar zijn een stuk betrouwbaarder. Alle weegschaalonderdelen van de vork zijn nu verborgen onder en achter de vorkschoen, waardoor de iForks-32 er gelikt en efficiënt uitziet.

De veranderingen aan de batterijen en de Bluetooth modules, en het weglaten van de behuizing ervan, zorgen ervoor dat er geen onderdelen zichtbaar zijn op de vorkrug. Hierdoor passen de iForks-32 nog gemakkelijker in de vorkversteller. En doordat het niet meer nodig is om de vorkrug aan te passen, is de structuurkracht van de vorken toegenomen. De vorken hebben hierdoor een hoogte van 52mm, dat wil zeggen dat de iForks-32 slechts een klein stukje hoger zijn dan standaard heftruckvorken.

… en hallo tegen het 3200 weegdisplay!

De 3200 gewichtsindicator biedt interessante verbeteringen vergeleken met de vorige 3100. De nieuwe functies bestaan onder andere uit een automatisch scheefstellingscompensatie. Deze zorgt ervoor dat er geen gewichtsfouten optreden als gevolg het neigen van de mast en daardoor de vorken niet horizontaal gepositioneerd zijn. De 3200 registreert automatisch ladingen op de punt, belasten van slechts een vork en wanneer de vorken worden overbelast.

Bluetooth 4.0 is een standaard onderdeel van de 3200, waardoor deze kan verbinden met pda’s, tablets en smartphones. De RAVAS-app is vanaf 1 juli 2018 te downloaden in zowel Google Play als in de App store. Deze dient als scherm en afstandsbediening voor de weegschaal, maar is ook te gebruiken om de data van het 3200 instrument te downloaden en te versturen via e-mail.

De iForks-32: de unieke kenmerken in een oogopslag

Alle unieke kenmerken van de iForks-32 overzichtelijk op een rij:

  • Geavanceerd 3200 bestuurdersbeeldscherm
  • Geen kabels of zichtbare onderdelen
  • Standaard vorkrug, gemakkelijke installatie, past in vorkversteller
  • De vorken zijn slechts 52mm hoog
  • Compacte Lithium-Ion batterijen
  • Automatisch kantelcompensatiemechaniek
  • Registreert overbelasting en lading op de punt
  • Bluetooth 4.0 als standaardfunctie
  • Met gebruikers- en serviceapp