nieuws

Zebra lanceert nieuwe robuuste handscanner

Warehousing 1016

Zebra briet zijn portfolio handscanners uit. De producent van robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers komt met de TC25 op de markt.

Zebra lanceert nieuwe robuuste handscanner

De TC25 is een nieuwe robuuste smartphone specifiek ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). De nieuwkomer  telt werknemers in staat om barcodes te scannen, routes te managen en ter plekke orders af te handelen.

Batterijduur

Het apparaat heeft een robuuste behuizing en een sterke batterij die ervoor zorgt dat het apparaat de hele dag mee kan, claimt Zebra. Daarnaast heeft de TC25 een krachtige processor die werkt met de laatste ‘enterprise’-klasse applicaties voor het sturen en bijhouden van taken, navigatie en het verzenden van berichten. De TC25 is beschikbaar door middel van Zebra’s partner kanaal wereldwijd.

 

Lees ook
In 6 stappen naar de juiste handscanner

 

De TC25 is hitte en kou bestendig. Ook kan het stoffige omgevingen trotseren en tegen een stootje dankzij de sterke omhulsing. Hij  kan barcodes sneller vastleggen dan de meeste camera’s op normale smartphones,, aldus Zebra en heeft en walkie talkie functie.

 

Reageer op dit artikel