nieuws

UniCarriers breidt assortiment elektrische meelooppallettrucks uit

Warehousing 1122

UniCarriers breidt assortiment elektrische meelooppallettrucks uit

Een primeur voor UniCarriers. De heftruckspecialist lanceert een elektrische meelooppallettruck met een centraal geplaatste dissel en middenwiel.

UniCarriers breidt zijn assortiment elektrische meelooppallettrucks uit met de MDW en de MDE. De nieuwe elektrische meelooppallettrucks zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik en per direct leverbaar.

Inzetbaarheid pallettrucks

De trucks hebben een hefhoogte van respectievelijk 220 mm en 735 mm. Ze presteren gemakkelijk op steile en oneffen vloeren en zijn geschikt voor het interne transport, order verzamelen en op de vrachtwagen, aldus Unicarriers. De dissel heeft ergonomisch vormgegeven handgrepen, voorzien van anti slip en de bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik van de gebruiker.

 

Lees ook
UniCarriers komt met nieuwe reachtruck

UniCarriers lanceert 10 nieuwe modellen heftrucks

 

Snelheid en gewicht

De MDW heeft een maximumsnelheid van 6 km/h. De klant heeft  de keuze uit een 1600, 1800 of een 2000 kg uitvoering. Beide modellen beschikken over twee prestatiemodi. De 375 Ah batterijcapaciteit voor het snel laden en lossen van vrachtwagens is een optie

Groot aanpassingsvermogen

Andere opties zijn: een diepvriesuitvoering voor het werken tot –35° C, een beugel om accessoires aan te bevestigen, een laststeunrek en LED werklampen.

 

Reageer op dit artikel