nieuws

Prénatal en Geodis verlengen contract e-commerce

Warehousing 1229

Prénatal en Geodis verlengen contract e-commerce

Geodis verzorgt ook de komend jaren de e-commerce operatie voor Prénatal. De babywinkel en de logistieke dienstverlener hebben het contract verlengd.

Prénatal en Geodis werken sinds 2009 samen. De eerste jaren ging het om traditionele logistieke diensten met als kern de opslag van winkelvoorraad. Later is daar e-commerce bijgekomen. Het e-commerce contract is met de nieuwe deal verlengd met 3,5 jaar.

Voorraad gecombineerd

Tot en met juni 2020 zal Geodis de onlinediensten verzorgen. Dit gebeurt vanuit het distributiecentrum van Geodis in Almere. Hier worden de winkel- en e-commerce voorraad gecombineerd opgeslagen. Het samenvoegen van de winkel- en e-commerce voorraad betreft niet alleen het simpelweg verplaatsen van de fysieke voorraad. Het heeft ook impact op alle processen en systemen.

Ardjan van den Blonk, manager supply chain bij Prénatal: “Als retailer is je voorraad je belangrijkste asset. Met een omnichannel-voorraad voorkom je dat de voorraad onnodig op verschillende plekken ligt en kun je beter tegemoetkomen aan de wensen van de klant.”

Reageer op dit artikel