nieuws

Dynamic Logistics kiest voor standaard WMS oplossing

Warehousing 1042

Dynamic Logistics kiest voor standaard WMS oplossing

Dynamic Logistics vervangt zijn WMS-oplossing door de standaard software van Boltrics. Door flinke groei loopt het huidige systeem tegen zijn limiet aan.

Dynamic Logistics, dienstverlener op het gebied van winkels houdt zich onder meer bezig met het coderen en assorteren van goederen, verzorgt het transport en de retourlogistiek.

 

 

Bekijk het WMS seminar

Hoe kan een WMS bijdragen aan optimalisatie van de supply chain in een veranderende omgeving? Kijk en luister naar het webinar met Blokker en Forever Direct ter voorbereiding op de WMS-dag.


Van zelfbouw naar standaard WMS software

Om aan de groeiende vraag naar de combinatie van productiewerk en logistiek te kunnen voldoen was een krachtige WMS-tool nodig dat voldoet aan de wensen van nu en morgen. Arthur van Benthem, eigenaar van Dynamic Logistics: “Voor de korte termijn kan zelfbouw een goede oplossing bieden. Echter met de groei die we als Dynamic Logistics meemaken, blijkt het lastig om het pakket up-to-date te houden conform de laatste wensen en eisen van onze klanten.”

Schrijf je in voor de WMS dag op 19 april

Microsoft Dynamics NAV

De keuze is gevallen op de WMS-oplossing van Boltrics. “Met dit brancheplatform gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV  hebben we geen omkijken meer naar de software en zijn we tegelijkertijd verzekerd dat we gebruik kunnen maken van de nieuwste innovaties.”

 

Reageer op dit artikel