nieuws

DSV bouwt nieuw distributiecentrum op Duitse grens

Warehousing 3328

DSV gaat zijn distributiecentrum in ’s-Heerenberg flink uitbreiden. Hiervoor heeft de logistieke dienstverlener ruim zes hectare grond gekocht van de gemeente Montferland.

DSV bouwt nieuw distributiecentrum op Duitse grens

De 6,3 hectare bedrijfsgrond dat DSV Solutions heeft aangeschaft ligt op het nieuwe euregionale bedrijventerrein DocksNLD dat tegen de Duitse grens aan ligt. In totaal is daar 26 hectare grond beschikbaar. Voor 2019 zal DSV Solutions nog eens 4 hectare kopen, stelt de gemeente Montferland in dagblad de Gelderlander.

Distributiecentrum

Op de aangekochte grond bouwt DSV deze zomer een  distributiecentrum van 41.000 vierkante meter aldus de gemeente. (reactie DSV volgt nog)

Distributiepark DocksNLD

DSV Solutions is het eerste bedrijf dat zich op DocksNLD vestigt. Montferland mikt vooral op bedrijven uit de logistieke sector. Dit omdat het gunstig ligt tussen de haven van Rotterdam en het Duitse achterland.

 

Reageer op dit artikel