nieuws

Summit Logistieke Hotspots moet kennis vergroten

Warehousing 1445

Summit Logistieke Hotspots moet kennis vergroten

De Strategische Summit Logistieke Hotspots wordt dinsdag 24 mei voor de eerste keer gehouden. De summit is een nieuw, interactief congres waar de deelnemers met elkaar discussiëren over onder meer locatiekeuzes voor distributiecentra.

De summit is bedoeld voor logistiek professionals, logistiek dienstverleners, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars en (regionale) overheden. Het evenement, een initiatief van Logistiek Magazine, wordt gehouden in het voormalige V&D dc in Nieuwegein.

Programma

De summit wordt ingevuld met diverse themadiscussies waar de belangrijkste trends op logistiek vastgoedgebied de revue zullen passeren. Belangrijke gespreksthema’s zijn: locatiekeuze, regionale gebiedsontwikkelingen, arbeidsmarktproblematiek, duurzaam bouwen, beschikbaarheid van grond en grondprijzen.

Criteria locatiekeuze

Tal van experts en logistieke professionals schuiven aan om te discussiëren over deze onderwerpen. Daarnaast is er een plenaire sessie waar prominente bestuurders, projectontwikkelaars en kennispartners ingaan op de criteria waaraan een locatiekeuze moet voldoen en hoe een regio zich kan profileren.

Verkiezing Logistieke Hotspot

Klapstuk van de summit vormt de bekendmaking welke regio dit jaar door een panel van experts is verkozen tot Logistieke Hotspot van het jaar. Vorig jaar ging deze titel voor de achtste keer naar de regio Venlo-Venray. Tilburg-Waalwijk eindigde tweede.

Voor meer informatie over of voor deelname aan de Logistieke Hotspot Summit: www.logistieke-hotspots.nl

 

Reageer op dit artikel