nieuws

Nordic ID introduceert nieuwe RFID reader

Warehousing

Nordic ID introduceert nieuwe RFID reader

De AR52. Zo heet de nieuwe RFID reader van nordic. De reader voor vaste montage heeft geen interne antenne maar 16 externe antenne poorten.

De reader bevat naast 16 externe antennepoorten een USB en POE Power Over Ethernet aansluitingen en LED indicatoren voor status en foutmelding.  Er is ook een versie met een ingebouwde WLAN draadloos internet aansluiting. De behuizing is voorzien van een losse metalen bracket, met VESA standaard montagepatroon, voor snelle montage en integratie.

Inventarisatie

Met 16 antenne poorten is het eenvoudig om snel een ‘smart shelve’ of ‘smart cabinet’ te maken. Dit wordt meestal gebruikt voor permanente inventarisatie van voorraadplanken of automatische uitgiftes. De AR52 is specifiek ontwikkeld voor de vraag naar permanente inventarisatie op de fashion winkelvloer. “Steeds meer bedrijven verkopen hun product via shop-in-shop en kioskachtige formules. Als je dus via derden verkoopt, is het wel essentieel dat je zelf enige controle houdt op wat er dan op afstand gebeurt.” aldus Hielke van Oostrum, salesdirector Nordic ID voor de Benelux en Export.

Reageer op dit artikel