nieuws

Donald Houben weg bij Consafe Logistics

Warehousing

Donald Houben weg bij Consafe Logistics
Donald Houben

Na vier jaar zijn de wegen van WMS leverancier Consafe Logistics en Donald Houben uit elkaar gegaan. De nieuwe managing director van de Benelux vestiging is nu Marco Malaihollo. Hij is afkomstig van Zetes.

Over de achtergronden van zijn vertrek wil Houben geen nadere toelichting geven. Onder zijn leiding is de positie van het bedrijf op de Benelux markt versterkt. Het bedrijf behoort nu tot de top-aanbieders op de WMS-markt. Houben gaat zijn carrière elders voortzetten. Hij oriënteert zich binnen het netwerk wat hij heeft opgebouwd op nieuwe uitdagingen. Voor zijn activiteiten bij Consafe was Houben werkzaam in de IT-wereld als director consulting van Ctac.

Verder groeien in de Benelux

Marco Malaihollo is sinds half januari aangetreden als de nieuwe managing director. Hij is de afgelopen jaren verbonden geweest aan Zetes, eerst als managing director voor Zetes Nederland en later in de UK. Het bedrijf houdt zich bezig als system integrator van oplossingen voor het identificeren van goederen en personen. Malaihollo kent vanuit die rol de huidige trends en de ontwikkelingen in de supply chain markt. De Zweedse concernleiding rekent er op dat hij de groei van Consafe Logistics binnen de Benelux markt verder zal weten te bewerkstelligen.
“Consafe kan door het productportfolio en de innoverende capaciteiten zowel voor nieuwe als bestaande klanten direct waarde toevoegen”, licht Marco Malaihollo zijn overstap naar de WMS leverancier toe. “Daarnaast maakt het personeel, het klantenbestand en het aanwezige potentieel in de markt dat ik vol vertrouwen deze nieuwe stap maak.”

Interview met Donald Houben tijdens ICT & Logistiek

Reageer op dit artikel