nieuws

Nieuwe opslaglocatie voor Dynalogic in Breda

Warehousing

Nieuwe opslaglocatie voor Dynalogic in Breda

Logistiek dienstverlener Dynalogic – onderdeel van DynaGroup – heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Breda. Het betreft een bestaand pand van 15.000 vierkante meter.

Het distributiecentrum is de vierde locatie in de Benelux van Dynalogic. De logistiek dienstverlener heeft magazijnen in Nuth, Woerden en Sint-Katelijne-Waver. Het nieuwe op- en overslagdepot in Breda krijgt een centrale rol bij de distributie van alle grote producten binnen de Benelux.

Logistiek grote producten

Dynalogic heeft mei vorig jaar het online bestellen en leveren van grote producten zoals meubelstukken, witgoed en bedden onder de naam 2XLinhome services, aan haar serviceportfolio toegevoegd. Webwinkels, maar ook andere leveranciers, en hun klanten worden hiermee bediend.

Retourzendingen meenemen

Naast drempelbezorging en bezorging met full service biedt Dynalogic ook ‘personalized services’, zoals de installatie, inbouw en montage van deze grote producten. De oude producten en het verpakkingsmateriaal worden dan retour genomen.

Zondag leveringen

In juli is het bedrijf ook gestart met same day delivery op zondag. Andere varianten die het bedrijf al bood zijn: Next Day, Same Afternoon, Same Evening, Same Night en Early Bird (voor aanvang werk).

Reageer op dit artikel