nieuws

Hoe kom ik aan de Logistieke kaart 2016?

Warehousing

Hoe kom ik aan de Logistieke kaart 2016?

De Logistieke Kaart van Nederland met daarop de 28 belangrijkste logistieke hotspots van Nederland 2016 is uit. Alle abonnees van Logistiek Magazine ontvangen de poster automatisch bij het juni-nummer.

Regio Venlo-Venray is dit jaar uitgeroepen tot Logistiek Hotspot nr. 1 van Nederland. Een panel van 35 experts gaf de Noord-Limburgse regio uiteindelijk net iets meer stemmen dan West-Brabant (plaats 2) en Tilburg-Waalwijk (plaats 3). Het is alweer de negende keer dat Venlo-Venray de logistieke hotspot verkiezing wint. Drie edities won West-Brabant.

Poster aanvragen?

Geen abonnement op Logistiek Magazine maar wel nieuwsbrief-abonnee van Logistiek.nl? Vraag dan hier de gratis poster aan en we sturen u de Logistieke Kaart van Nederland het toe.

Logistieke hotspots per email:

U kunt de poster ook als pdf toegestuurd krijgen per email.

Geen nieuwsbrief abonnee? Geen nood, vink aan dat u dat (gratis) wilt worden en we sturen de poster gratis toe.

Reageer op dit artikel