nieuws

Nieuw pand voor SSI Schäfer en Rabelink

Warehousing

Nieuw pand voor SSI Schäfer en Rabelink

Logistiek dienstverlener en Rabelink en magazijninrichter SSI Schäfer hebben een nieuw onderkomen. Rabelink is al over, SSI Schäfer verhuist per 1 maart.

Het nieuwe hoofdkantoor van Rabelink is gebouwd op het A18 Bedrijvenpark in Wehl. Rabelink Het nieuwe hoofdkantoor omvat ook een crossdockhal (100 meter lang, 40 meter breed en 7 meter hoog) die plaats biedt aan 46 docks over beide lengtezijden en een werkplaats. Naast dit perceel van 23.000 vierkante meter heeft de logistiek dienstverlener uit Doetinchem nog een optie op een perceel van 15.000 vierkante meter. Het kantoor en de crossdock hal werden onlangs in gebruik genomen.

De andere vestigingen (kantoor en opslaghallen aan de Vlijtstraat, het magazijn aan de Fabriekstraat, de Immenhorst in ‘s-Heerenberg en het warehouse in Cicarlau in Roemenië) blijven in gebruik.

SSI Schäfer

SSI Schäfer verruilt zijn pand op industrieterrein IJsseloord 2 per maart in voor een onderkomen aan de Leemansweg 1 op bedrijventerrein Het Broek, eveneens in Arnhem. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd. De magazijninrichter verhuist omdat het oude pand, wegens ; breder serviceaanbod’ te klein is geworden. Tijdens de verhuizing worden orders normaal verwerkt en uitgeleverd. Op maandag 2 maart 2015 is SSI Schäfer vanaf 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

Reageer op dit artikel