nieuws

Crown QuickPick Remote wint Duitse designprijs

Warehousing

Crown heeft opnieuw een design prijs in de wacht gesleept voor de QuickPick Remote. De Duitse raad voor vormgeving heeft Crown de prijs toegekend in de categorie ‘Industrie, Materialen en Gezondheidszorg’.

Crown QuickPick Remote wint Duitse designprijs

De Duitse raad voor vormgeving, bestaande uit 30 designexperts uit het bedrijfsleven, de academische wereld en de designsector, waardeerde het concept; een laagheffende orderverzameltruck met de in een handschoen verwerkte afstandsbediening.
‘Een indrukwekkend staaltje van design. Het meest innovatieve aspect is wel dat hij op afstand gemanoeuvreerd kan worden met gebruik van een unieke handschoen waarin een afstandsbediening is verwerkt, terwijl lasersensors op de truck voor een veilige werking zorgen”, aldus het jurycommentaar.

IFOY Award

Het is niet de eerste prijs dat het ontwerp in de wacht sleept. Vorig jaar won QuickPick Remote  de IFOY Award en de iF Design Award. In 2013 won de orderverzameltruck op de Logimat de innovatieprijs in de categorie material handling.

Reageer op dit artikel