nieuws

Pon Logistics verlengt huurcontract dc Veenendaal

Warehousing

Logistiek dienstverlener Pon Logistics heeft het huurcontract van het distributiecentrum in Veenendaal verlengd. Het dc, waarvan Prodelta uit de Rotterdam de eigenaar is, beschikt over ruim 16.000 vierkante meter magazijnruimte plus kantoorruimte van iets meer dan 460 vierkante meter.

Pon Logistics verlengt huurcontract dc Veenendaal

Het distributiecentrum van Pon Logistics is gevestigd op bedrijventerrein De Batterijen in Veenendaal direct aan de snelweg A12, de verbinding naar de belangrijke verkeersaders als A30 en de A15.

Opslag auto-onderdelen

Pon Logistics, vooral bekend als importeur van Volkswagen, gebruikt het distributiecentrum voor de opslag en distributie van auto-onderdelen. Pon is daarnaast ook actief in fietsen (eigenaar van Gazelle) en de scheepvaart (onder meer motoren).

Trend: nationale dc’s in regio Utrecht

Volgens Prodelta is er een trend zichtbaar dat er zich rondom Utrecht steeds meer nationale distributiecentra, zoals die van Pon, vestigen. Noord-Brabant, Limburg en Midden-Gelderland profileren zich volgens de logistiek vastgoedontwikkelaar uit Rotterdam als geschikte hotspots voor vestiging van grootschalige Europese distributiecentra.

Pon en Prodelta hebben overigens niet bekendgemaakt met hoeveel jaar het huurcontract verlengd is.

Reageer op dit artikel