nieuws

Distributiecentrum H&M overladen met sollicitaties

Warehousing

H&M opent in 2015 een nieuw distributiecentrum in Nederland. Aan personeelstoeloop geen gebrek: de sollicitaties stromen binnen.

Distributiecentrum H&M overladen met sollicitaties

De modeketen wordt overstelpt met reacties van potentiële werknemers, meldt Omroep Gelderland. Vele tientallen reacties volgden op het nieuws eind december dat H&M in het tweede kwartaal van dit jaar een dc opent in Tiel.

Terugkeer

H&M sloot haar Nederlandse distributiecentrum in Leiden in 2010 en vertrok naar Hamburg in Duitsland. De modeketen keert naar vier jaar terug naar Nederland met een eigen dc in Tiel en dat levert 170 nieuwe arbeidsplaatsen op.

Efficiency

Onderzoek door H&M heeft uitgewezen dat de voordelen van een vereenvoudiging van logistieke activiteiten en het verbeteren van de aanvulling naar de winkels kan leiden tot een positief effect op de omzet, een efficiëntere goederenstroom, een lagere milieu-impact en een besparing op afprijskosten in vergelijkbare winkels. Als gevolg van deze uitkomst heeft het management besloten om het distributiecentrum voor de Nederlandse winkels te verplaatsen naar Tiel.

Logistiek vacatures op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel