nieuws

Samsung lanceert logistieke tablet

Warehousing

Samsung heeft een tablet ontworpen speciaal geschikt voor logistieke toepassingen.

Samsung lanceert logistieke tablet

De Galaxy Tab Active bevat diverse eigenschappen wat het tablet geschikt maakt voor de logistiek, aldus Samsung. Zo heeft de tablet een batterij die tien uur meegaat en gemakkelijk te verwisselen is. De camera kan met behulp van gratis software, barcodes scannen.

Robuust

Ook is de tablet bestand tegen temperatuurschommelingen, waardoor het touchscreen ook werkt in een gekoelde vrachtwagen. De robuuste hoes beschermt tegen val- en stootschade tot 1,2 meter op harde oppervlaktes en IP67-certificering maakt de tablet vocht- en stofbestendig. De meegeleverde mobiele beveiligingsoplossing, Samsung KNOX zorgt voor veilige opslag van data.

Met de Remote Care Services app kan de tablet op afstand worden nagekeken. De tablet is verkrijgbaar met wifi en met wifi en 4G.

Lees ook: De beste apps voor de logistieke sector

Reageer op dit artikel