nieuws

Nieuw distributiecentrum voor online dierenwinkels

Warehousing

Value8 opent een distributiecentrum voor online dierenwinkels onder de naam DICN. DICN zal vanuit het dc in Harderwijk de opslag en distributie verzorgen van verschillende e-commerce ondernemingen.

Nieuw distributiecentrum voor online dierenwinkels

Een gedeelte van de locatie is tevens ingericht als dierenspeciaalzaak voor Discount4Pets, waarbij klanten producten direct kunnen kopen en afhalen. Met het distributiecentrum verwacht Value8 verder te kunnen groeien in het dierensegment en tevens betere kwaliteit te kunnen bieden aan de groeiende groep klanten.

Omnichannel

‘Met de lancering van DICN wordt een belangrijke stap naar een multi channel omgeving gezet’, aldus Remco Evers, oprichter van Discount4Pets.nl. “We hebben de logistiek in eigen hand genomen om meer controle te krijgen op het proces.” De multichannel aanpak moet Value8 een brede speler op het gebied van dierenverzorging maken. Het nieuwe dc is gevestigd in een oude aluminiumfabriek waar het bedrijf een opslagruimte heeft van 500 vierkante meter. Picken gebeurt via lijsten.

Value8 is eigenaar van Discount4Pets.nl, Megapets.nl en Dierenvreugd.

Reageer op dit artikel