nieuws

Rotra bouwt nieuwe cross dock warehouse

Warehousing

Rotra gaat uitbreiden. De logistiek dienstverlener uit Doesburg heeft een bouwlocatie gekocht nabij Arnhem.

Rotra bouwt nieuwe cross dock warehouse

Rotra heeft een terrein van circa 130.000 vierkante meter aangekocht nabij de A12 bij Arnhem. Op het terrein gaat de logistiek dienstverlener een cross dock faciliteit bouwen, stelt Machiel Roelofsen, directeur Rotra.

Uitbreiding geen optie

De uitbreiding is nodig omdat Rotra op haar hoofdvestiging in Doesburg te weinig docks heeft: “We willen voorkomen dat we in de toekomst teveel moeten rangeren.” Uitbreiding in Doesburg zelf is geen optie; Rotra zit ingeklemd tussen de stad en de rivier. Momenteel wordt in Doesburg gebouwd aan een binnenhaven voor containertransport. Deze moet in de loop van 2015 operationeel zijn.

Reageer op dit artikel