nieuws

Rolls-Royce bouwt distributiecentrum van 30.000 m2

Warehousing

Autoproducent Rolls-Royce gaat een nieuw distributiecentrum bouwen met een oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Het dc zal ook ruimte bieden aan de afdeling die werkt aan technologische ontwikkelingen.

Rolls-Royce bouwt distributiecentrum van 30.000 m2

Het distributiecentrum verrijst in het Britse Bognor Regis, een plaats die in de buurt ligt van Goodwood, waar de fabriek van Rolls-Royce staat. Het gebouw krijgt het stempel multifunctioneel, het zal dienen als onderdelenmagazijn. Aanvullend zal er ook plaats zijn voor voorraad van nieuwe voertuigen en is er ruimte voor het afwerken van de luxe bolides voordat ze naar de klant gaan.

 

Eind 2016 gereed

Het magazijn biedt werk aan ongeveer tweehonderd mensen. De opening van het nieuwe magazijn levert weinig nieuwe arbeidsplaatsen op, het overgrote deel van het personeel zal van de bestaande locaties naar de nieuwe vestiging verhuizen. Als de bouw van het multifunctionele magazijn volgens planning verloopt, dan kan Rolls-Royce het pand eind 2016 in gebruik nemen.

Reageer op dit artikel