nieuws

Sato opent Europees distributiecentrum in Polen

Warehousing

Sato, producent van barcode printers en OEM print-engines, labels en EPC/RFID oplossingen, heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Wroclaw, Polen.

Sato opent Europees distributiecentrum in Polen

Het logistieke warehouse wordt geïntegreerd in het huidige warehouse van de Europese labelproductie. Op deze manier kan het nieuwe logistieke warehouse van Sato zijn voorraad van reserveonderdelen en producten efficiënter aanpakken. Het nieuwe EDC moet leiden tot een betere klantenservice, optimalisatie van de backoffice activiteiten en een efficiëntere en effectievere logistieke levering door heel Europa.

Productiviteit

Het nieuwe Europese logistiek centrum zal ook een belangrijke rol gaan spelen in het leveren van de verkoop van de productiviteit en het verbeteren van de verkoopresultaten voor Sato. Alle lopende en toekomstige orders voor barcode printers worden overgebracht naar Wroclaw.

Ligging

Makoto Hayama, managing director van Sato International Europe: “Het nieuwe centrum is ideaal gelegen in het hart van Europa, in de buurt van de Duitse grens. Zo kunnen we snel en effectief het brede scala van producten leveren aan onze Europese klanten.”

Reageer op dit artikel