nieuws

Crown opent nieuwe fabriek in Beieren

Warehousing

Heftruckproducent Crown heeft onlangs een nieuwe fabriek geopend in Roding in Beieren. De nieuwe fabriekshal en kantoren beslaan een terrein van circa 12.000 vierkante meter, waarmee Roding gelijk een van de belangrijkste productiefaciliteiten is in het wereldwijde netwerk van de heftruckfabrikant.

Crown opent nieuwe fabriek in Beieren

De oorspronkelijke fabriek bevindt zich op kleine afstand van het nieuwe complex in Roding en zal in gebruik blijven. Dankzij de nieuwe productiefaciliteit kan de heftruckfabrikant volgens eigen zeggen zijn Europese productiecapaciteit aanzienlijk uitbreiden.

Drie nieuwe panden

De opening van de nieuwe fabriek in juli volgt na de ingebruikname van het nieuwe Europese hoofdkantoor van Crown in Feldkirchen evenals een nieuw distributiecentrum voor onderdelen in Pliening. Beide panden werden juni vorig jaar in gebruik genomen. Deze vestigingen van Crown bevinden zich in de omgeving van München.

Groeien in Europa

Het distributiecentrum verzorgt de distributie van reserveonderdelen in de regio EMEA. De nieuwe fabriek in Roding is in korte tijd de derde belangrijke investering van Crown in Duitsland en moet de groei van het bedrijf in Europa verder vorm geven.

Reageer op dit artikel