nieuws

BRB International blijft trouw aan Mitsubishi heftrucks

Warehousing

BRB International blijft trouw aan Mitsubishi heftrucks

Chemiebedrijf BRB International heeft onlangs een volledig nieuwe vloot van magazijn- en heftrucks van Mitsubishi in gebruik genomen. Het bedrijf, dat siliconen, additieven, chemicaliën en smeermiddelen produceert, blijft daarmee trouw aan dit merk. Lima, dealer van Mitsubishi-importeur Offringa, leverde (wederom) de trucks aan het bedrijf uit het Limburgse Ittervoort.

BRB International levert meer dan elfhonderd producten vanuit negen locaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van het chemiebedrijf is gevestigd in het Midden-Limburgse Ittervoort, waar ook de productiefaciliteit en het magazijn gevestigd is. Het magazijn is verdeeld in een bulk- en een stellingengedeelte. De hagelnieuwe Mitsubishi-heftrucks worden ingezet voor onder meer de bevoorrading van de productievloer, laden en het lossen van zowel in- als uitgaande goederen en de gebruikelijke opslagactiviteiten.

Tien trucks zijn geleverd

De geleverde Mitsubishi-heftruck en magazijntruckvloot bestaat uit onder meer: zes 2,5 ton elektrische heftrucks, drie elektrische pallettrucks met meerijplateau, een twee ton elektrische reachtruck, een twee ton elektrische reachtruck met Atex zone 2 (explosievrij ), een 2,5 ton elektrische reachtruck, een 1,6 ton elektrische palletwagen. Ook heeft BRB bij Lima enkele schrob-zuigmachines aangeschaft.

Lima verzorgt onderhoud

De nieuwe heftruck vloot werd vorige maand op het hoofdkantoor van BRB in Ittervoort afgeleverd. Het onderhoud zal volledig door dealer Lima (met vestigingen in Ittervoort, Budel en Waalwijk red.) worden verzorgd.

Chauffeurs zijn vertrouwd met het rijgemak

Richard Kerstges, inkoper bij BRB, zegt over de overeenkomst: “Lima Heftruckverhuur was al onze leverancier. In de loop der jaren zijn wij onder de indruk geraakt van deze leverancier vanwege de servicegraad en de reactiesnelheid bij storingen. Daarnaast zijn onze chauffeurs al vertrouwd met het comfort en rijgemak van de Mitsubishi machines.”

Reageer op dit artikel