nieuws

Still vernieuwt RX 20

Warehousing

Still heeft de elektrische vorkheftrucks uit de RX 20-serie gemoderniseerd en uitgerust met nieuwere technologieën.

Still vernieuwt RX 20

De vernieuwde RX 20-lijn is voorzien van onderhoudsvrije 48 Volt draaistroomtechnologie en een compleet nieuwe aandrijfas. Hierdoor wordt de maximale rijsnelheid verhoogd van 16 km/h naar 20 km/h. Dankzij een geoptimaliseerde aansturing van de motor is de RX 20 nu in staat om hellingen met een stijgingspercentage van 28,5 procent te trotseren.

Hydrauliekpomp

Still heeft ook de RX 20 serie ook uitgerust met de hydrauliekpomp uit de RX 60-lijn. De nieuwe pomp resulteert in een verhoging van de maximale hef- en daalsnelheden met ongeveer 16 procent; tot 0,44 m/s bij een last van 2,0 ton.

Andere verbeteringen

De standaard neighoek naar voren is met 5° vergroot. Verder zijn verbeteringen doorgevoerd die het comfort van de bestuurder vergroten. De vernieuwde RX 20 gebruikt ondanks de hogere prestaties niet meer energie.Verder beschikt de RX 20 standaard over het energiebesparings-programma Blue-Q.

Reageer op dit artikel