nieuws

Geneesmiddelen dc Brocacef in Eindhoven opgeleverd

Warehousing

Het geneesmiddelen dc van Brocacef in Eindhoven is eind vorige week opgeleverd. Het pand is in iets meer dan anderhalf jaar gebouwd en is gevestigd op logistiek bedrijvenpark Flight Park Forum West, dat op een steenworp afstand ligt van Eindhoven Airport.

Geneesmiddelen dc Brocacef in Eindhoven opgeleverd

De groothandel neemt het distributiecentrum met circa 10.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak (bvo) vanaf komende september officieel in gebruik. Brocacef huurt het pand voor tien jaar van logistiek vastgoedontwikkelaar en belegger WDP.

150 arbeidsplaatsen

Op de nieuwe locatie van Brocacef zullen zo’n 150 mensen werkzaam zijn. Aannemer Heembouw realiseerde het pand in iets meer dan een half jaar. Het dc is ontworpen door Habeon Architecten.

Districon stelde PvE op

Daarnaast werd Districon ingeschakeld om de vertaalslag te maken van de organisatie en logistieke processen van de geneesmiddelengroothandel naar het uiteindelijke Programma van Eisen (PvE) voor de nieuwbouw van het dc. De geneesmiddelengroothandel gebruikt het pand voornamelijk voor de opslag en distributie van geneesmiddelen.

Reageer op dit artikel